Nordrhône 1: Crozes-Hermitage og Saint-Joseph

Første del af en trilogi om vinene fra det nordlige Rhône, hvor syrahdruen giver mørke, peberduftende vine, som er uovertrufne ledsagere til kød.  Vi smager følgende vine:   2021 Crozes-Hermitage, Domaine Combier (169 kr., Domaine Brandis) 2020 Crozes-Hermitage, Laurent Habrard (195 kr./165 kr v 6 fl., Vinova ) 2020 Crozes-Hermitage “Georges”, Domaine les Bruyères (260 kr., Bichel)Saint-Joseph Vieilles vignes, Domaine de Gouye (275 kr./ 254 kr.v 6 fl. Vinova) 2020 Saint-Joseph “Le Berceau”, Bernard Gripa (475 kr., Bichel) 2020 Cuvée L’Enclume, Hameau Touche Boeuf (285 kr., NicheVine) See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet