Nordrhône 3: De sjældne hvide

De fleste forbinder Rhône med krydrede rødvine, men distriktet byder også på spændende hvidvine. F.eks. den eksotiske Viognier, som stort set var uddød, da den pludselig kom på mode. Vi smager følgende vine:   2021 Crozes-Hermitage, Aux Bêtises, David Reynaud (275 kr. Bichel)2020 Crozes-Hermitage, Domaine Combier (199 kroner, Brandis) 2020 Saint-Joseph “Le Bercau”, Bernard Gripa (295 kr/ 240 kr v 2 fl. Bichel)2021 Condrieu Les Caillets, Duclaux (399 kroner, Laudrup) 2020 Condrieu “Vernillon”, Jamet (599 kroner, Brandis) 2020 Cuvée L’Enfrontée, Hameau Touche Boeuf (235 kroner, Niche Vine) See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet