BLUS
En podcast af BLUS
6 Episoder
-
Bæredygtigt fiskeri
Udgivet: 8.3.2025 -
Det gode brød
Udgivet: 8.3.2025 -
Smagen af Danmark med Søren Gericke
Udgivet: 13.9.2024 -
Bertel x Museth: Dansk charcuteri
Udgivet: 13.9.2024 -
Claus Meyer: 20 år med Det Nordiske Køkkenmanifest
Udgivet: 13.3.2024 -
Hvad er smagen af Bocuse d'Or?
Udgivet: 13.3.2024
1 / 1
I BLUS podcast taler Søren Kyed, gastronomisk chef ved Dansk Cater, med dygtige kolleger fra foodservice, som alle har hånden på kogepladen og spændende viden, erfaring og indsigter at dele om råvarer, tendenser, smage og metoder. BLUS podcast udkommer sammen med BLUS, Danmarks gastronomiske foodservice magasin, to gange om året og er bragt til dig af AB Catering, BC Catering og inco Cash & Carry. Rigtig god fornøjelse.