9 Episoder

  1. Sådan laver vi laboratoriekød og mælk - næsten uden ko

    Udgivet: 10.6.2025
  2. Sådan udregnes den videnskabelige formel for et bæredygtigt måltid

    Udgivet: 3.6.2025
  3. Podcast: En ost presser klimaet på linje med en bøf

    Udgivet: 26.5.2025
  4. Dansk succes: Sådan bliver rester fra ølproduktion til kakaofri chokolade

    Udgivet: 17.4.2025
  5. Forskere laver fremtidens mad af mikroalger

    Udgivet: 10.4.2025
  6. 4: Det sidste måltid: Hvad skal vi spise i fremtiden for kloden og kroppens sundhed?

    Udgivet: 28.3.2025
  7. 3: Ekspert: I fremtiden kan vi blive nødt til at rationere mad

    Udgivet: 20.3.2025
  8. Før var rygerne »pisse irriterende« - i fremtiden kan det blive kødspiserne

    Udgivet: 5.3.2025
  9. Komfuret, kemi og verdenskrig: Dét har ændret vores madvaner gennem historien

    Udgivet: 3.3.2025

1 / 1

Mad er magt. Hvad vi putter i munden, er afgørende for klodens tilstand og vores eget helbred. Følg med i serien, hvor vi stiller skarpt på det klima, de ressourcer, de teknologier og ikke mindst den madkultur, der kommer til at afgøre, hvad vi smider på vores tallerken i 2050.