In The Drink: A Wine Podcast with Joe Campanale
En podcast af In The Drink
33 Episoder
-
33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine
Udgivet: 12.11.2020 -
32: Andrea Piccin of Grifalco
Udgivet: 4.11.2020 -
31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi
Udgivet: 27.10.2020 -
30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic
Udgivet: 15.5.2020 -
29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic
Udgivet: 12.5.2020 -
28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic
Udgivet: 8.5.2020 -
27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic
Udgivet: 5.5.2020 -
26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic
Udgivet: 1.5.2020 -
25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic
Udgivet: 28.4.2020 -
24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand
Udgivet: 11.3.2020 -
23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel
Udgivet: 3.3.2020 -
22: Luca Currado of Vietti
Udgivet: 25.2.2020 -
21: Gavin Chanin of Chanin Winery
Udgivet: 18.2.2020 -
20: Dave Foss of Lalou
Udgivet: 11.2.2020 -
19: Roland Velich of Moric Winery
Udgivet: 4.2.2020 -
18: David Lynch (Part 2)
Udgivet: 24.9.2019 -
17: David Lynch (Part 1)
Udgivet: 16.9.2019 -
16: Giulia Negri
Udgivet: 9.9.2019 -
15: Alice Feiring
Udgivet: 3.9.2019 -
14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra
Udgivet: 20.8.2019
Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.