Prata Mat

En podcast af Prata Mat

Kategorier:

229 Episoder

  1. Korvfestivalen 2020

    Udgivet: 7.3.2020
  2. Sebastian Gibrand Nobelkock 2019

    Udgivet: 8.12.2019
  3. Fastfood inte längre fulmat

    Udgivet: 20.9.2019
  4. Bra arbetsplats är ren matte. Fredric Bohm, psykolog.

    Udgivet: 6.9.2018
  5. Service på hög nivå, Vera Carlbaum, Bogdan Monciou

    Udgivet: 20.6.2018
  6. Nordiska Bocusemedaljörer intervjuas

    Udgivet: 13.6.2018
  7. Gibrands totala Bocuse-satsning

    Udgivet: 5.6.2018
  8. "Helt galen efterfrågan utmanar" Christian Fabjan, Menigo

    Udgivet: 31.5.2018
  9. The wonderful possibilities of immigration Bruce Hill Guest Chef at Vassa Eggen

    Udgivet: 16.5.2018
  10. SM-segrare i sommellerie: Emma Ziemann

    Udgivet: 11.5.2018
  11. Emmas enorma driv. Peter Halldén, coach.

    Udgivet: 11.5.2018
  12. Tredje Pizza-SM-guldet till Vezzo genom Amir Bozaghian

    Udgivet: 27.4.2018
  13. Krogföretagare ger inte upp i första taget, Oliver Mohseni, Froda.

    Udgivet: 26.4.2018
  14. Desirée Jaks Nordens bästa juniorkock

    Udgivet: 25.4.2018
  15. Äta-ute-gäster gynnar handeln. Dagmar Forne Intervjuas.

    Udgivet: 25.4.2018
  16. Australian Joel Konza Best Swedish Bartender 2018

    Udgivet: 21.4.2018
  17. Svensken som bjuder på Champagne i fotbolls-VM

    Udgivet: 11.4.2018
  18. Kalf&Hansen om att göra snabb kvalitetsmat

    Udgivet: 4.4.2018
  19. Så granskas Sveriges krogföretag

    Udgivet: 22.2.2018
  20. Turism bygger export, Anna Malmhake, vd The Absolut Company

    Udgivet: 21.2.2018

1 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site