Prata Mat
En podcast af Prata Mat
Kategorier:
229 Episoder
-
Korvfestivalen 2020
Udgivet: 7.3.2020 -
Sebastian Gibrand Nobelkock 2019
Udgivet: 8.12.2019 -
Fastfood inte längre fulmat
Udgivet: 20.9.2019 -
Bra arbetsplats är ren matte. Fredric Bohm, psykolog.
Udgivet: 6.9.2018 -
Service på hög nivå, Vera Carlbaum, Bogdan Monciou
Udgivet: 20.6.2018 -
Nordiska Bocusemedaljörer intervjuas
Udgivet: 13.6.2018 -
Gibrands totala Bocuse-satsning
Udgivet: 5.6.2018 -
"Helt galen efterfrågan utmanar" Christian Fabjan, Menigo
Udgivet: 31.5.2018 -
The wonderful possibilities of immigration Bruce Hill Guest Chef at Vassa Eggen
Udgivet: 16.5.2018 -
SM-segrare i sommellerie: Emma Ziemann
Udgivet: 11.5.2018 -
Emmas enorma driv. Peter Halldén, coach.
Udgivet: 11.5.2018 -
Tredje Pizza-SM-guldet till Vezzo genom Amir Bozaghian
Udgivet: 27.4.2018 -
Krogföretagare ger inte upp i första taget, Oliver Mohseni, Froda.
Udgivet: 26.4.2018 -
Desirée Jaks Nordens bästa juniorkock
Udgivet: 25.4.2018 -
Äta-ute-gäster gynnar handeln. Dagmar Forne Intervjuas.
Udgivet: 25.4.2018 -
Australian Joel Konza Best Swedish Bartender 2018
Udgivet: 21.4.2018 -
Svensken som bjuder på Champagne i fotbolls-VM
Udgivet: 11.4.2018 -
Kalf&Hansen om att göra snabb kvalitetsmat
Udgivet: 4.4.2018 -
Så granskas Sveriges krogföretag
Udgivet: 22.2.2018 -
Turism bygger export, Anna Malmhake, vd The Absolut Company
Udgivet: 21.2.2018
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.