759 Episoder

  1. 459. AI-Generated Recipes

    Udgivet: 17.5.2023
  2. 458. Pasta in the Woods in New Jersey

    Udgivet: 15.5.2023
  3. 457. Cooking With Molten Glass or Metal

    Udgivet: 12.5.2023
  4. 456. Pepper Shakers at a Restaurant

    Udgivet: 10.5.2023
  5. 455. Super Sweaty Celebrity Chefs

    Udgivet: 8.5.2023
  6. 454. Mammoth Meatballs

    Udgivet: 5.5.2023
  7. 453. Wild Yeast Water

    Udgivet: 3.5.2023
  8. 452. Reusing Bamboo Chopsticks for Raw Sushi

    Udgivet: 1.5.2023
  9. 451. Bobbing for Apples

    Udgivet: 28.4.2023
  10. 450. Salting Pasta Water With Iodized Salt

    Udgivet: 26.4.2023
  11. 449. Pepper Mill Over a Pot

    Udgivet: 24.4.2023
  12. 448. Pool Pizza

    Udgivet: 21.4.2023
  13. 447. Repeated Hot Fudge Temperature Cycling

    Udgivet: 19.4.2023
  14. 446. Ice Cream From a Malfunctioning Freezer

    Udgivet: 17.4.2023
  15. 445. Old Meat Sticks

    Udgivet: 14.4.2023
  16. 444. Marrying the Ketchup

    Udgivet: 12.4.2023
  17. 443. College Students Selling Foods to the Community

    Udgivet: 10.4.2023
  18. 442. Restaurant Misting Fans

    Udgivet: 7.4.2023
  19. 441. Pooled Eggs in the Fridge for 10 Days

    Udgivet: 5.4.2023
  20. 440. Ketchup in the Cabinet

    Udgivet: 3.4.2023

16 / 38

Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.

Visit the podcast's native language site