265 Episoder

  1. Khachapuri with Josh Scherer

    Udgivet: 31.10.2018
  2. Pasta with Adam Roberts

    Udgivet: 24.10.2018
  3. Sweet Potatoes with Jenné Claiborne

    Udgivet: 17.10.2018
  4. Borscht with Olivia Smoliga

    Udgivet: 10.10.2018
  5. Bolognese with Shirley Chung

    Udgivet: 3.10.2018
  6. Food of Barbados with Michael Harrison

    Udgivet: 26.9.2018
  7. Spicy Food with Judy Joo

    Udgivet: 19.9.2018
  8. Hot Sauce with Llewellyn Clarke

    Udgivet: 12.9.2018
  9. McConnell's Fine Ice Creams with Michael Palmer

    Udgivet: 5.9.2018
  10. Ramen with Sherry Villanueva

    Udgivet: 29.8.2018
  11. California Ranching with Elizabeth Poett

    Udgivet: 22.8.2018
  12. Cobb Salad with John Cox

    Udgivet: 15.8.2018
  13. Matzo Ball Soup with Mara Wilson

    Udgivet: 8.8.2018
  14. Peaches with Guy Branum

    Udgivet: 1.8.2018
  15. Ice Cream Trucks

    Udgivet: 18.7.2018
  16. Popsicles

    Udgivet: 11.7.2018
  17. Tater Tots

    Udgivet: 4.7.2018
  18. S'mores

    Udgivet: 27.6.2018
  19. Chicken & Waffles with Carl Tart

    Udgivet: 20.6.2018
  20. Gumbo with Maggie Maye

    Udgivet: 13.6.2018

9 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site