Wat Schaft de Podcast
En podcast af Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Torsdage
178 Episoder
-
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Udgivet: 5.5.2024 -
#114 Spareribs
Udgivet: 2.5.2024 -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Udgivet: 28.4.2024 -
Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen
Udgivet: 21.4.2024 -
#113 Aardbeien
Udgivet: 18.4.2024 -
Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven
Udgivet: 14.4.2024 -
Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes
Udgivet: 7.4.2024 -
#112 Kimchi
Udgivet: 4.4.2024 -
Menu | Koken uit Brutto
Udgivet: 31.3.2024 -
Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella
Udgivet: 24.3.2024 -
#111 Kliekjes
Udgivet: 21.3.2024 -
Menu |Met Lynn De Keuken In
Udgivet: 17.3.2024 -
Menu | Hongaarse Kip / Pot Noodles / Taco Rice
Udgivet: 10.3.2024 -
#110 Verse Worst
Udgivet: 7.3.2024 -
Menu | Amerikaanse vis / Snelle Kaasfondue / Vega stamppot
Udgivet: 3.3.2024 -
Menu | Beige koken / Zweedse balletjes / Orzo
Udgivet: 25.2.2024 -
#109 Rijst
Udgivet: 22.2.2024 -
Menu | Bimi / Zalm / Dahl
Udgivet: 18.2.2024 -
Menu | Tray bake / Prei / Baked Beans
Udgivet: 11.2.2024 -
#108 Kroketten
Udgivet: 8.2.2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.