178 Episoder

  1. Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken

    Udgivet: 5.5.2024
  2. #114 Spareribs

    Udgivet: 2.5.2024
  3. Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper

    Udgivet: 28.4.2024
  4. Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen

    Udgivet: 21.4.2024
  5. #113 Aardbeien

    Udgivet: 18.4.2024
  6. Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven

    Udgivet: 14.4.2024
  7. Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes

    Udgivet: 7.4.2024
  8. #112 Kimchi

    Udgivet: 4.4.2024
  9. Menu | Koken uit Brutto

    Udgivet: 31.3.2024
  10. Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella

    Udgivet: 24.3.2024
  11. #111 Kliekjes

    Udgivet: 21.3.2024
  12. Menu |Met Lynn De Keuken In

    Udgivet: 17.3.2024
  13. Menu | Hongaarse Kip / Pot Noodles / Taco Rice

    Udgivet: 10.3.2024
  14. #110 Verse Worst

    Udgivet: 7.3.2024
  15. Menu | Amerikaanse vis / Snelle Kaasfondue / Vega stamppot

    Udgivet: 3.3.2024
  16. Menu | Beige koken / Zweedse balletjes / Orzo

    Udgivet: 25.2.2024
  17. #109 Rijst

    Udgivet: 22.2.2024
  18. Menu | Bimi / Zalm / Dahl

    Udgivet: 18.2.2024
  19. Menu | Tray bake / Prei / Baked Beans

    Udgivet: 11.2.2024
  20. #108 Kroketten

    Udgivet: 8.2.2024

3 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site