Wat Schaft de Podcast
En podcast af Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Torsdage
178 Episoder
-
Menu | Pasta Carbonara / gedroogd eekhoorntjesbrood / kippastei
Udgivet: 4.2.2024 -
Menu | Pasta / Polenta / Pizza
Udgivet: 28.1.2024 -
#107 Pot Au Feu
Udgivet: 25.1.2024 -
Menu | Halloumi burger / Lasagne zonder oven / Boerenkool
Udgivet: 21.1.2024 -
Menu | Japans voor door de week
Udgivet: 14.1.2024 -
#106 Cannelés
Udgivet: 11.1.2024 -
Menu | Seizoensgroenten / Mosterdkaviaar / Ovenquinoa
Udgivet: 7.1.2024 -
Menu | Uienstoof / Cassoulet / Koolraap
Udgivet: 31.12.2023 -
#105 Oliebollen en appelflappen
Udgivet: 28.12.2023 -
#104 Beef Wellington
Udgivet: 14.12.2023 -
#103 Garnalencocktail
Udgivet: 30.11.2023 -
#102 Boter
Udgivet: 16.11.2023 -
#101 Ravioli
Udgivet: 2.11.2023 -
Gouden Kookboek 2023
Udgivet: 26.10.2023 -
#100 Rendang
Udgivet: 19.10.2023 -
#99 Croissants
Udgivet: 4.10.2023 -
#98 Hamburger
Udgivet: 21.9.2023 -
#97 Tapas en Pintxos
Udgivet: 7.9.2023 -
Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets
Udgivet: 24.8.2023 -
Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen
Udgivet: 10.8.2023
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.