178 Episoder

  1. Menu | Pasta Carbonara / gedroogd eekhoorntjesbrood / kippastei

    Udgivet: 4.2.2024
  2. Menu | Pasta / Polenta / Pizza

    Udgivet: 28.1.2024
  3. #107 Pot Au Feu

    Udgivet: 25.1.2024
  4. Menu | Halloumi burger / Lasagne zonder oven / Boerenkool

    Udgivet: 21.1.2024
  5. Menu | Japans voor door de week

    Udgivet: 14.1.2024
  6. #106 Cannelés

    Udgivet: 11.1.2024
  7. Menu | Seizoensgroenten / Mosterdkaviaar / Ovenquinoa

    Udgivet: 7.1.2024
  8. Menu | Uienstoof / Cassoulet / Koolraap

    Udgivet: 31.12.2023
  9. #105 Oliebollen en appelflappen

    Udgivet: 28.12.2023
  10. #104 Beef Wellington

    Udgivet: 14.12.2023
  11. #103 Garnalencocktail

    Udgivet: 30.11.2023
  12. #102 Boter

    Udgivet: 16.11.2023
  13. #101 Ravioli

    Udgivet: 2.11.2023
  14. Gouden Kookboek 2023

    Udgivet: 26.10.2023
  15. #100 Rendang

    Udgivet: 19.10.2023
  16. #99 Croissants

    Udgivet: 4.10.2023
  17. #98 Hamburger

    Udgivet: 21.9.2023
  18. #97 Tapas en Pintxos

    Udgivet: 7.9.2023
  19. Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets

    Udgivet: 24.8.2023
  20. Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen

    Udgivet: 10.8.2023

4 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site