178 Episoder

  1. #96 Joël Broekaert Live

    Udgivet: 27.7.2023
  2. #95 Olijfolie

    Udgivet: 13.7.2023
  3. #94 Napolitaanse pizza

    Udgivet: 29.6.2023
  4. #93 Ramen 2.0

    Udgivet: 15.6.2023
  5. #92 0.0 met Esmee Langereis

    Udgivet: 1.6.2023
  6. #91 Verse Pasta

    Udgivet: 18.5.2023
  7. #90 Indonesische keuken

    Udgivet: 4.5.2023
  8. #89 Schnitzel

    Udgivet: 20.4.2023
  9. #88 Bagels

    Udgivet: 6.4.2023
  10. #87 Honing

    Udgivet: 23.3.2023
  11. #86 Bonen

    Udgivet: 9.3.2023
  12. #85 Gebakken rijst

    Udgivet: 23.2.2023
  13. #84 Negroni

    Udgivet: 9.2.2023
  14. #83 Toetjes met Rutger Bakt

    Udgivet: 26.1.2023
  15. #82 Libanese keuken

    Udgivet: 12.1.2023
  16. #81 Vragenvuur

    Udgivet: 21.12.2022
  17. #80 Kerst 2022

    Udgivet: 8.12.2022
  18. #79 Sauzen

    Udgivet: 24.11.2022
  19. #78 Oesters

    Udgivet: 10.11.2022
  20. Bonus Rick Martinez (in English)

    Udgivet: 3.11.2022

5 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site