Eat This Podcast

En podcast af Jeremy Cherfas - Mandage

Mandage

Kategorier:

297 Episoder

  1. Fifty ways to cook a carrot

    Udgivet: 21.10.2019
  2. Porridge

    Udgivet: 7.10.2019
  3. Radish redux

    Udgivet: 23.9.2019
  4. When in Rome

    Udgivet: 9.9.2019
  5. A sweet sour story

    Udgivet: 26.8.2019
  6. Chronicle of a Death Foretold, or

    Udgivet: 12.8.2019
  7. Housekeeping

    Udgivet: 13.5.2019
  8. Eating Alone

    Udgivet: 29.4.2019
  9. Celebrating Passover and Easter

    Udgivet: 15.4.2019
  10. A historian of bread on the history of bread

    Udgivet: 1.4.2019
  11. Prehistoric food globalisation

    Udgivet: 18.3.2019
  12. We need to talk about meat

    Udgivet: 4.3.2019
  13. Better baking through chemistry

    Udgivet: 18.2.2019
  14. Moxie Bread, Louisville, CO

    Udgivet: 4.2.2019
  15. Food and diversity in Laos

    Udgivet: 21.1.2019
  16. Facts about Champagne: Part 2

    Udgivet: 31.12.2018
  17. Facts about Champagne: Part 1

    Udgivet: 24.12.2018
  18. Good things from Nürnberg

    Udgivet: 10.12.2018
  19. Is that a pickle …

    Udgivet: 26.11.2018
  20. What a bunch of turkeys

    Udgivet: 21.11.2018

6 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site