306 Episoder

  1. Tradition!

    Udgivet: 25.8.2018
  2. Slow, but Exceedingly Fine

    Udgivet: 24.8.2018
  3. Brown v. White

    Udgivet: 23.8.2018
  4. Sourdough by Any Name

    Udgivet: 22.8.2018
  5. Breaking Bread

    Udgivet: 21.8.2018
  6. Back to Basics

    Udgivet: 20.8.2018
  7. The Bread that Ate the World

    Udgivet: 19.8.2018
  8. Allied forever

    Udgivet: 18.8.2018
  9. Rollin’ rollin’ rollin’

    Udgivet: 17.8.2018
  10. Water and Power

    Udgivet: 16.8.2018
  11. Risen

    Udgivet: 15.8.2018
  12. The daily grind

    Udgivet: 14.8.2018
  13. Bread from the Dead

    Udgivet: 13.8.2018
  14. The inside story

    Udgivet: 12.8.2018
  15. It’s not natural

    Udgivet: 11.8.2018
  16. Dwarf wheat: On the shoulders of a giant

    Udgivet: 10.8.2018
  17. Red Fife

    Udgivet: 9.8.2018
  18. Nikolay Ivanovich Vavilov

    Udgivet: 8.8.2018
  19. Bake like an Egyptian

    Udgivet: 7.8.2018
  20. Hulled wheats

    Udgivet: 6.8.2018

8 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site