85 Episoder

  1. På fad med Carsten Berthelsen

    Udgivet: 4.11.2022
  2. I den kulinariske hukommelse med Bo Jacobsen

    Udgivet: 28.10.2022
  3. På fermenteringshylden med Ditte Ingemann

    Udgivet: 21.10.2022
  4. 20 minutters madspurt med Thomas Alcayaga

    Udgivet: 14.10.2022
  5. En anmelders bekendelser med Søren Frank

    Udgivet: 7.10.2022
  6. På den søde forside med Mika Wulff

    Udgivet: 30.9.2022
  7. Lidt mindre af det hele med Susanne Tøttenborg

    Udgivet: 23.9.2022
  8. Vild med Eric Vildgaard

    Udgivet: 16.9.2022
  9. Det bimler og bamler med Nikolaj Kirk

    Udgivet: 9.9.2022
  10. Fuld Gasoline med Klaus Wittrup

    Udgivet: 2.9.2022
  11. Den hurtigste Michelinstjerne med Torsten Vildgaard

    Udgivet: 26.8.2022
  12. Med på madpakken med Louisa Lorang

    Udgivet: 19.8.2022
  13. Et studie i vanilje med Mette Ravn

    Udgivet: 12.8.2022
  14. En tur i Tivoli med Mikkel Ustrup

    Udgivet: 7.8.2022
  15. Mad over kul med Henrik Jyrk

    Udgivet: 31.7.2022
  16. En kop kaffe med Esben Piper

    Udgivet: 24.7.2022
  17. Sætter rodfrugter på skoleskemaet med Bente Svane Nielsen

    Udgivet: 17.7.2022
  18. Mad til touren med Hannah Grant

    Udgivet: 10.7.2022
  19. På madfestival med Anna Lund

    Udgivet: 3.7.2022
  20. Spiser undercover med To Sultne Piger

    Udgivet: 26.6.2022

3 / 5

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.