85 Episoder

  1. Råvarerespekt med Emilie Qvist Kjærgaard

    Udgivet: 26.3.2023
  2. Fra IT i Silicon Valley til kakao i Honduras med Frank Homann

    Udgivet: 19.3.2023
  3. Vin og komik med Tobias Dybvad

    Udgivet: 10.3.2023
  4. Tæt på Bocuse d’Or med Brian Mark Hansen

    Udgivet: 3.3.2023
  5. Snapseskål med Marshoud Dababneh

    Udgivet: 24.2.2023
  6. Bæredygtigt sneglelandbrug med Ditte Ankjærgaard

    Udgivet: 17.2.2023
  7. Fra fint københavnsk kokkeri til grønlandske søkonger med Nikolaj Kirk

    Udgivet: 10.2.2023
  8. Lige til øllet med Mikkel Bjergsø

    Udgivet: 3.2.2023
  9. Isnørderi med Rasmus og Anders Eibye Hansen

    Udgivet: 27.1.2023
  10. Vi skærer igennem med Steffen Jarl

    Udgivet: 20.1.2023
  11. I kageform med Trine Hahnemann

    Udgivet: 13.1.2023
  12. Vi lader honningen flyde med Katrine Klinken

    Udgivet: 6.1.2023
  13. Tømmermændsmad med Umut Sakarya

    Udgivet: 30.12.2022
  14. Jule- og nytårsvine med Thomas Ilkjær

    Udgivet: 23.12.2022
  15. Nytårsspise med Adam Price

    Udgivet: 16.12.2022
  16. I julestemning med Adam Aamann

    Udgivet: 9.12.2022
  17. Nedbryder køkkenhierarkiet med Kamilla Seidler

    Udgivet: 2.12.2022
  18. Rundt i ostehjulet med Søren Flaunø

    Udgivet: 25.11.2022
  19. Til Thanksgiving med Erin Chapman

    Udgivet: 18.11.2022
  20. Sol over Gudhjem med Mikkel Marschall

    Udgivet: 11.11.2022

2 / 5

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.