Madøre
En podcast af RADIO IIII
85 Episoder
-
Råvarerespekt med Emilie Qvist Kjærgaard
Udgivet: 26.3.2023 -
Fra IT i Silicon Valley til kakao i Honduras med Frank Homann
Udgivet: 19.3.2023 -
Vin og komik med Tobias Dybvad
Udgivet: 10.3.2023 -
Tæt på Bocuse d’Or med Brian Mark Hansen
Udgivet: 3.3.2023 -
Snapseskål med Marshoud Dababneh
Udgivet: 24.2.2023 -
Bæredygtigt sneglelandbrug med Ditte Ankjærgaard
Udgivet: 17.2.2023 -
Fra fint københavnsk kokkeri til grønlandske søkonger med Nikolaj Kirk
Udgivet: 10.2.2023 -
Lige til øllet med Mikkel Bjergsø
Udgivet: 3.2.2023 -
Isnørderi med Rasmus og Anders Eibye Hansen
Udgivet: 27.1.2023 -
Vi skærer igennem med Steffen Jarl
Udgivet: 20.1.2023 -
I kageform med Trine Hahnemann
Udgivet: 13.1.2023 -
Vi lader honningen flyde med Katrine Klinken
Udgivet: 6.1.2023 -
Tømmermændsmad med Umut Sakarya
Udgivet: 30.12.2022 -
Jule- og nytårsvine med Thomas Ilkjær
Udgivet: 23.12.2022 -
Nytårsspise med Adam Price
Udgivet: 16.12.2022 -
I julestemning med Adam Aamann
Udgivet: 9.12.2022 -
Nedbryder køkkenhierarkiet med Kamilla Seidler
Udgivet: 2.12.2022 -
Rundt i ostehjulet med Søren Flaunø
Udgivet: 25.11.2022 -
Til Thanksgiving med Erin Chapman
Udgivet: 18.11.2022 -
Sol over Gudhjem med Mikkel Marschall
Udgivet: 11.11.2022
I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.