Madøre
En podcast af RADIO IIII
85 Episoder
-
Sipper cocktails med Mathias Broksø
Udgivet: 19.6.2022 -
Et smut til USA med ’tærternes dronning’, Erin Chapman
Udgivet: 12.6.2022 -
Gris og ballade med Umut Sakarya
Udgivet: 5.6.2022 -
Vive la France med Jakob de Neergaard
Udgivet: 29.5.2022 -
Hvad vi i virkeligheden spiser med Anne Glad
Udgivet: 22.5.2022 -
Mad-snask i bilen med Casper Drømme
Udgivet: 15.5.2022 -
Sushi ude og hjemme med Mads Battefeld
Udgivet: 8.5.2022 -
Med børn til bords med Casper Sobczyk
Udgivet: 1.5.2022 -
Ude at spise med Ken Tellefsen
Udgivet: 24.4.2022 -
Mod det uendelige kageunivers med Frederikke Wærens
Udgivet: 17.4.2022 -
Kokkenes mesterskaber med Brian Mark Hansen
Udgivet: 10.4.2022 -
Turen går til thaikøkkenet med Dak Wichangoen
Udgivet: 3.4.2022 -
Til påskefrokost med Thomas Alcayaga
Udgivet: 27.3.2022 -
Bål og brand med Nicolai Tram
Udgivet: 20.3.2022 -
Vinsmagning med Rene Langdahl
Udgivet: 13.3.2022 -
Den gastronomiske revolution med Ole Troelsø
Udgivet: 6.3.2022 -
Råd til fisk af Fischer
Udgivet: 27.2.2022 -
En gastronomisk iværksætter
Udgivet: 20.2.2022 -
Pizzanørderi
Udgivet: 13.2.2022 -
Fra skov til tallerken
Udgivet: 6.2.2022
I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.