123 Episoder

  1. Claus Meyer on eating as an agricultural act

    Udgivet: 9.5.2023
  2. Attracting the Right Investors

    Udgivet: 19.4.2023
  3. Introducing Future Food with Analisa Winther

    Udgivet: 12.4.2023
  4. WWF's Brent Loken on solving the great food puzzle

    Udgivet: 13.3.2023
  5. NordGen's Lise Lykke Steffensen on storing seeds to safeguard our future food supply

    Udgivet: 8.2.2023
  6. Instict vs. Intuition-Based Leadership

    Udgivet: 30.1.2023
  7. The Kogi on merging indigenous wisdom with modern science and tech

    Udgivet: 9.1.2023
  8. Intention Setting and Designing Your Year

    Udgivet: 9.12.2022
  9. Fiskerikajen's Jesper Hansen on modern day fishmongering

    Udgivet: 17.11.2022
  10. How to get on a podcast

    Udgivet: 9.11.2022
  11. Kaffe Bueno on unleashing coffee's full potential

    Udgivet: 2.11.2022
  12. 3 mistakes to avoid when pitching foreign investors

    Udgivet: 26.10.2022
  13. Marine Stewardship Council on the future of fisheries

    Udgivet: 17.10.2022
  14. Big News!

    Udgivet: 11.10.2022
  15. Line Rise Nielsen on big kitchens for food system transformation

    Udgivet: 30.9.2022
  16. Greenland's Maliina Abelsen on unleashing sustainable solutions

    Udgivet: 19.9.2022
  17. Kitchen Collective Founder Mia Maja Hansson on launching new food ventures

    Udgivet: 30.8.2022
  18. Aarstiderne Founder Søren Ejlersen on pioneering home grocery delivery

    Udgivet: 15.8.2022
  19. Give Feedback, Win $200

    Udgivet: 8.8.2022
  20. Fringe Flavors and Ingredients (Sparks & Honey Guest Post)

    Udgivet: 22.7.2022

2 / 7

Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com

Visit the podcast's native language site