Til bords med Ole Troelsø
En podcast af Børsen - Fredage
39 Episoder
-
Frederik Bille Brahe - del 2
Udgivet: 17.5.2024 -
Frederik Bille Brahe - kokken bag Atelier September, som gjorde morgenmad til et fashion item
Udgivet: 10.5.2024 -
Til middag i Rom med TV-korrespondent Eva Ravnbøl
Udgivet: 3.5.2024 -
Torben Olsen: "Cafékongen" der blev succesrestauratør og har holdt sig på toppen i mere end tre årtier
Udgivet: 19.4.2024 -
Fra ølgud til krofatter
Udgivet: 12.4.2024 -
Succesrestauratør slår bunden ud af markedet igen
Udgivet: 5.4.2024 -
Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén del 2
Udgivet: 22.3.2024 -
Christian Philipson: Elefanten i vinglasbutikken
Udgivet: 15.3.2024 -
Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén
Udgivet: 8.3.2024 -
Laksenørden fra Samsø
Udgivet: 7.6.2021 -
Surdejstroldmanden
Udgivet: 6.5.2021 -
Michelinstjernekokken, der stak af
Udgivet: 19.2.2021 -
Cunningham og McDonald's-burgeren
Udgivet: 19.1.2021 -
Den bedste vin til den fede julemad
Udgivet: 21.12.2020 -
Mød manden bag Restaurant Lyst
Udgivet: 20.12.2020 -
Paladsrevolutionen i Palægade
Udgivet: 4.6.2020 -
Anmeldelse: Så god er Nomas nye burger
Udgivet: 22.5.2020 -
Restaurationen, en af Københavns gastronomiske institutioner
Udgivet: 13.5.2020 -
Sådan laves Københavns første whisky
Udgivet: 11.5.2020 -
Vinsmagning med Jan Restorff fra Søllerød Kro
Udgivet: 27.4.2020
Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.