39 Episoder

  1. Frederik Bille Brahe - del 2

    Udgivet: 17.5.2024
  2. Frederik Bille Brahe - kokken bag Atelier September, som gjorde morgenmad til et fashion item

    Udgivet: 10.5.2024
  3. Til middag i Rom med TV-korrespondent Eva Ravnbøl

    Udgivet: 3.5.2024
  4. Torben Olsen: "Cafékongen" der blev succesrestauratør og har holdt sig på toppen i mere end tre årtier

    Udgivet: 19.4.2024
  5. Fra ølgud til krofatter

    Udgivet: 12.4.2024
  6. Succesrestauratør slår bunden ud af markedet igen

    Udgivet: 5.4.2024
  7. Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén del 2

    Udgivet: 22.3.2024
  8. Christian Philipson: Elefanten i vinglasbutikken

    Udgivet: 15.3.2024
  9. Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén

    Udgivet: 8.3.2024
  10. Laksenørden fra Samsø

    Udgivet: 7.6.2021
  11. Surdejstroldmanden

    Udgivet: 6.5.2021
  12. Michelinstjernekokken, der stak af

    Udgivet: 19.2.2021
  13. Cunningham og McDonald's-burgeren

    Udgivet: 19.1.2021
  14. Den bedste vin til den fede julemad

    Udgivet: 21.12.2020
  15. Mød manden bag Restaurant Lyst

    Udgivet: 20.12.2020
  16. Paladsrevolutionen i Palægade

    Udgivet: 4.6.2020
  17. Anmeldelse: Så god er Nomas nye burger

    Udgivet: 22.5.2020
  18. Restaurationen, en af Københavns gastronomiske institutioner

    Udgivet: 13.5.2020
  19. Sådan laves Københavns første whisky

    Udgivet: 11.5.2020
  20. Vinsmagning med Jan Restorff fra Søllerød Kro

    Udgivet: 27.4.2020

1 / 2

Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.