Risky or Not?
En podcast af Don Schaffner and Ben Chapman
759 Episoder
-
359. Cooking with Cow Dung
Udgivet: 26.9.2022 -
358. Vintage Jello
Udgivet: 23.9.2022 -
357. Frog in Canadian Lettuce
Udgivet: 21.9.2022 -
356. Uncooked Vegan Cookie Dough Stored Hot Car All Day
Udgivet: 19.9.2022 -
355. Corn Water
Udgivet: 16.9.2022 -
354. Max's Mom's Borscht
Udgivet: 14.9.2022 -
353. Cooking Chicken in a Hotel Coffeepot
Udgivet: 12.9.2022 -
352. Slab Pancetta, 2 Months at 36 °F
Udgivet: 9.9.2022 -
351. Kissing a Bird
Udgivet: 7.9.2022 -
350. Everything apron? Cross-contamin-apron?
Udgivet: 5.9.2022 -
349. Refrigerating Food in Joshes Weird Tall Cup
Udgivet: 2.9.2022 -
348. Drinking a Glass of Polluted Water From a ‘Holy River’
Udgivet: 31.8.2022 -
347. Soaking Uncooked Rice Overnight
Udgivet: 29.8.2022 -
346. Skittles
Udgivet: 26.8.2022 -
345. Keith's Exploding Canned Oranges
Udgivet: 24.8.2022 -
344. Max's Unwashed Basil
Udgivet: 22.8.2022 -
343. Monkeypox in Food and on Food Packaging
Udgivet: 19.8.2022 -
342. Bedroom Pasta
Udgivet: 17.8.2022 -
341. Leslie's Artichoke Dip
Udgivet: 15.8.2022 -
340. Dried Chicken Juice Sponge
Udgivet: 12.8.2022
Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.