759 Episoder

  1. 359. Cooking with Cow Dung

    Udgivet: 26.9.2022
  2. 358. Vintage Jello

    Udgivet: 23.9.2022
  3. 357. Frog in Canadian Lettuce

    Udgivet: 21.9.2022
  4. 356. Uncooked Vegan Cookie Dough Stored Hot Car All Day

    Udgivet: 19.9.2022
  5. 355. Corn Water

    Udgivet: 16.9.2022
  6. 354. Max's Mom's Borscht

    Udgivet: 14.9.2022
  7. 353. Cooking Chicken in a Hotel Coffeepot

    Udgivet: 12.9.2022
  8. 352. Slab Pancetta, 2 Months at 36 °F

    Udgivet: 9.9.2022
  9. 351. Kissing a Bird

    Udgivet: 7.9.2022
  10. 350. Everything apron? Cross-contamin-apron?

    Udgivet: 5.9.2022
  11. 349. Refrigerating Food in Joshes Weird Tall Cup

    Udgivet: 2.9.2022
  12. 348. Drinking a Glass of Polluted Water From a ‘Holy River’

    Udgivet: 31.8.2022
  13. 347. Soaking Uncooked Rice Overnight

    Udgivet: 29.8.2022
  14. 346. Skittles

    Udgivet: 26.8.2022
  15. 345. Keith's Exploding Canned Oranges

    Udgivet: 24.8.2022
  16. 344. Max's Unwashed Basil

    Udgivet: 22.8.2022
  17. 343. Monkeypox in Food and on Food Packaging

    Udgivet: 19.8.2022
  18. 342. Bedroom Pasta

    Udgivet: 17.8.2022
  19. 341. Leslie's Artichoke Dip

    Udgivet: 15.8.2022
  20. 340. Dried Chicken Juice Sponge

    Udgivet: 12.8.2022

21 / 38

Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.

Visit the podcast's native language site