Madøre

En podcast af Radio4

Kategorier:

85 Episoder

  1. Lyt til podcasten ’Fisk!’ fra Radio4

    Udgivet: 27.10.2023
  2. Gensend 19 august, Rundt i ostehjulet.

    Udgivet: 19.8.2023
  3. Aller sidste omgang MADØRE med Jakob Nusbaum

    Udgivet: 30.7.2023
  4. Hotdogs og kagekunst med John Michael Jensen

    Udgivet: 23.7.2023
  5. Fra optur til nedtur med Gorm Wisweh

    Udgivet: 16.7.2023
  6. Mad til tour rytterne med Hannah Grant

    Udgivet: 9.7.2023
  7. Kaffens historie med Niels Østergaard

    Udgivet: 2.7.2023
  8. En krydret tilværelse med Kim Pedersen Dahl og Thomas Nicolaisen

    Udgivet: 25.6.2023
  9. En tur til Irland med Majken Bech Bailey

    Udgivet: 18.6.2023
  10. Der nørdes whisky med Hans Martin Hansgaard

    Udgivet: 11.6.2023
  11. Kokkehistorier fra hele verden med Jens Peter Kolbeck

    Udgivet: 4.6.2023
  12. Mindre madspild med Selina Juul

    Udgivet: 28.5.2023
  13. Der brygges te med Alexis Kaae

    Udgivet: 21.5.2023
  14. Isvidenskab med Cathrine Østerberg

    Udgivet: 14.5.2023
  15. Smørrebrød og øl med Thilde Gilling Andersen

    Udgivet: 7.5.2023
  16. Tempeh til aftensmad med Erik Lautrup-Nielsen

    Udgivet: 30.4.2023
  17. Vi følger vores kagehjerter med Marianne Stagetorn Kolos

    Udgivet: 23.4.2023
  18. Vi gør status på Hotel- og Restaurantskolen med Anne Birgitte Agger

    Udgivet: 16.4.2023
  19. Tjenertitel, udskænkning og Kong Hans Kælder med Simone Westerberg

    Udgivet: 9.4.2023
  20. Konservesfisk på menuen med Rasmus Østerlund Larsen

    Udgivet: 2.4.2023

1 / 5

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.